Jegyvásárlás

­

Program


FOUR STARS - Bellus, Csenki, Hadházi, Janklovics, vendég: Ács Fruzsina

FOUR STARS - Bellus, Csenki, Hadházi, Janklovics, vendég: Ács Fruzsina

Az előadás időtartama kb. 2 óra, 1 szünettel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 12. hétfő, 19:30

Bellus István

A Dumaszínház társulatának tagja.

Kereskedőből humorista, tévénézőből műsorkészítő lett pár év alatt. Örök optimista, aki nem fél a változástól, de most úgy érzi, megtalálta a helyét. Választott hivatása számára munka, hobbi, szenvedély, életforma.

A sikerhez vezető utat kollégáihoz képest fordítva járta be, hiszen előbb szerepelt a tévében, minthogy kipróbálja magát a Dumaszínház tehetségkutatóján, a Fiatal Félőrültek Fesztiválján.

Saját bevallása szerint volt már ingyen konyhán pénztáros, légifolyosó-takarító a reptéren, de elvégezte a Tokió Hotel Katolikus Egyetemet és egy újságíró iskolát is. Jeleneteket ír a Rádiókabarénak és a Gálvölgyi Show-ban is jó néhány általa jegyzett paródiát láthatott már a tévénéző közönség.

mediterrán Ózd, vagyis Miskolc szülötte, az acélvárosi Bellano, aki 2007 óta vicceskedik színpadon, tévében és mp3-ban.

Janklovics Péter

A Dumaszínház társulatának tagja.

A Kisherceg tudósa, a Revizor, járási orvosa, idegbeteg, tolószékes rendező, zeneakadémiai oktató, és a Sziget arca is volt már.

Egy ember, akiben számtalan személyiség találkozik most már a dumaszínpadon is. Színész, humorista, performansz-harcos, kisfilm-hős, és szerethető antihős, alkalmi jelleggel rádiós műsorvezető. Évtizedes színészi tapasztalattal is lámpalázas előadás előtt.

Megmondta: senkiháziak kezében a popszakma, és nem megy ki a Szigetre, inkább üzérkedik a jegyekkel. Susogós melegítő, zsír verda, trikó, fonetikus angoltudás, ő Mr. Prodizsáj, akinek a humorára sem mondhatja senki, hogy nem tetszetős.

A literál zenei stílus nagykövete, a legtehetségesebb Michael Jackson-imitátor Michael Jackson óta.

Csenki Attila:

Adrenalinfüggő, pacalsaláta-alkotó szülők gyermekeként Kiskunfélegyházáról indult el szerencsét próbálni előbb az egyetemre, aztán Angliába. Később a régiség-kereskedelem, majd a hivatásos humor felé fordult. A bulvármagazinok és Cirmi cica, mágikus hengerrel felvértezett réme, akit az újságírók csak úgy emlegetnek: A humorista, akinek a nevét nem ejtjük ki!. Örök lázadóként szabotálta a névrokonok klubját, felfedezte a szocreál-szellemvárost, és bátran kritizálta a kommandós mosógépszerelőket. A polgárpukkasztás nála becsületbeli ügy, szívesen tágítja a határokat, miközben szakértője lett a terhes szakirodalomnak is. Bőrpuff-varró realista, az örök felháborodott vidéki, aki a Mónika showba nem jutott be, a Humorfesztivál döntőjébe viszont igen. India szakértő, a csenkizmus, mint vallási eszmerendszer megalkotója, tehetség-kutató.

Hadházi László:

hangulat-karbantartó

25 éve a pályán, de ha a nevét hallják, sokan még így is azt hiszik, egy afrikai orvos, pedig Karinthy-gyűrűs humorista.

1971 óta ír, de csak a kilencvenes évek közepétől jelennek meg írásai vicces lapokban. Több könyv társszerzője kollégáival.

Nekem 8. /Litkai - Hadházi/

Megint 8. /Litkai - Hadházi/

A Föld kilencvenkilenc legkevésbé ismert csodája /Pataki Balázs - Litkai Gergely - Kovács András Péter - Hadházi László/

Korábban rádiós műsorvezető, de ma már kizárólag a Rádiókabaré szerzője és előadója. Egy-két televíziós produkcióban is feltűnt, majd a Showder Klub nevettetője lett. A Dumaszínház társulatának egyik alapító tagja.

Negyvenhetes cipőt hord.

Példaképe Malcolm Young az AC/DC ritmusgitárosa.

 Ács Fruzsina

Egy 92’ – es évjáratú hölgy, akit könnyebb megkerülni, mint átugrani mert, hogy elég magas. A tudományos élet, a művészetek és az egész világ felé teljes odaadással, valamint megkérdőjelezéssel fordul.          
Leghőbb vágya, hogy valami olyat tudjon mutatni a színpadon, ami megnevetteti, rádöbbenti, elgondolkodtatja, eufórikus állapotba hozza, meglepi, és nyugalommal tölti el az embereket, és egy ház... egy házat is nagyon szeretne erkéllyel.     
Egy lány, aki nem fél az igazságtól, egy nő, akit szavak nélkül is megértenek ( mert A2-es nyelvizsgája van jelnyelvből) egy csoda, egy leendő krőzus, egy diszlexiás félistennő, aki tudja, mi az az önirónia, és szeret magáról egyes szám harmadik személyben bemutatkozást írni.

 

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!