Jegyvásárlás

­

Program


Kompót Extra - Benk Dénes, Csenki Attila, Feiszthammel Viktor, Kővári Máté

Kompót Extra - Benk Dénes, Csenki Attila, Feiszthammel Viktor, Kővári Máté

Kompót Extra est  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 5. csütörtök, 19:00

Benk Dénes:

A jászárokszállási, ősi magyar nevettető-klán leszármazottjának vallja magát, genetikai kódjában már gyerekként kimutatták a viccelődésre való hajlamot.

Vele született humorista adottságait előbb általános-, és középiskolai tanárai, később pedig az egyetemi kreditrendszer igyekezett elnyomni, hogy aztán a szórakoztatás iránti vágy felhajtóereje, elemi erővel repítse el a dumaszínpadig.

A kotyogós kávéfőző hangutánzó mestere, a populáris Pápa-zene támogatója, a Magdi anyus klón-hadsereg tervezője, aki megjelölte Overdose-t az iwiw-en. Gépészmérnökből lett poénművész, Aranykacaj-díjra jelölt viccmester, a Tölcsérek Rambóhoz című operett szerzője.

Stílusa mára letisztult, feje nagy, csapott és igen markáns.

 

Csenki Attila:

Adrenalinfüggő, pacalsaláta-alkotó szülők gyermekeként Kiskunfélegyházáról indult el szerencsét próbálni előbb az egyetemre, aztán Angliába. Később a régiség-kereskedelem, majd a hivatásos humor felé fordult.

A bulvármagazinok és Cirmi cica, mágikus hengerrel felvértezett réme, akit az újságírók csak úgy emlegetnek: A humorista, akinek a nevét nem ejtjük ki!.

Örök lázadóként szabotálta a névrokonok klubját, felfedezte a szocreál-szellemvárost, és bátran kritizálta a kommandós mosógépszerelőket. A polgárpukkasztás nála becsületbeli ügy, szívesen tágítja a határokat, miközben szakértője lett a terhes szakirodalomnak is.

Bőrpuff-varró realista, az örök felháborodott vidéki, aki a Mónika showba nem jutott be, a Humorfesztivál döntőjébe viszont igen. India szakértő, a csenkizmus, mint vallási eszmerendszer megalkotója, tehetség-kutató.

 

Feiszthammel Viktor:

Egyszeres magyar férfi, akinek urbánus és embermeséi kereken kéttucat költözésen, feleannyi munkahelyváltáson és a teljesen jelentéktelennek tűnő, ámde a közhangulatot alapjaiban meghatározó apró részleteken alapulnak.
A Dumaszínház keltetőjének, a Fiatal Félőrültek Fesztiváljának oszlopos tagja, akinek hitvallása szerint humor nélkül ez az ország Európa olaj nélküli Szaud-Arábiája, avagy tengerpart nélküli Kubája (esetleg fű nélküli Jamaikája) - látható tehát, hogy számára létfontosságú dolog a nevetéssel nevelés.

Ebből a társadalmi felelősségvállalásból kívánja kivenni a részét, hogy a kortünetek gondos kezelése és a közérzet alapos karbantartása révén ugyan olyan jóízűen tudjunk nevetni magunkon, mint mások tökéletlenségein.
Célja nem több és nem kevesebb, mint kocsma-kulturális élményt nyújtani mindenkinek, akiben van egy kis fogékonyság a mindennapok fonákságaira, az élet nagy összefüggéseire és apró pörsenéseire való rácsodálkozásra. Gyere el, legyen egy görbe esténk, hogy aztán egyenesbe tudjuk tenni a dolgokat!

 

Kővári Máté:

A leggyorsabb sperma. Realista álmodozó. Diplomás rocker.

Kezdetben amerikai stand-uposokat néztem, aztán az Esti Showderben láttam, hogy nálunk is van ilyen. Eldöntöttem, hogy én is ezzel akarok foglalkozni. Minden bátorságomat összeszedtem, és 3 évvel később lementem a Dumaszínház tehetségkutatójára (FFF). Ez 4,5 éve volt. Most itt tartok?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!